de visie

De compagnie wil voorstellingen acts en animaties maken die verassen, verbazen, doen tintelen. Clownerie vormt de basis van de voorstellingen. Improvisatie en het directe contact met het publiek vormen het vertrekpunt van het werk.

De compagnie is een netwerk. Een vaste kern van spelers en makers aangevuld met losse contacten, projectgebonden medewerkers. Een platform voor mensen met goede ideëen over clownerie en theater. De compagnie is op zoek naar dwarsverbanden met andere disciplines. De compagnie maakt grote en kleine producties. De clownerie als specifieke theatervorm vormt de basis. Uitdagende en vernieuwende voorstellingen waarbij het publiek wordt betrokken en geraakt. Van een weggeslikte traan tot een ontladende lach.

De compagnie gaat voorbij de rode neus en de flapschoen. Zoekend naar nieuwe vormen.  zoekend naar een nieuwe vormgeving. Zoekend naar nieuwe dwarsverbanden. Standup-clownerie, clownspektakel, clowneriepoëzie, installatieclownerie. Op zoek naar het onontdekte land voorbij de horizon.